Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής


  Η έξυπνη Co. τεχνολογίας Hefei WNK, ΕΠΕ έχει περάσει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2015 διεθνής. Από το σχέδιο, αγορά, παραγωγή στη δοκιμή, λειτουργούμε αυστηρά σύμφωνα με ISO9001: 2015 για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα των προϊόντων μας. Η επιχείρησή μας ακολουθεί την έννοια «ακριβή, σταθερή και αξιόπιστη» ως στοιχείο κλειδί του συστήματος υπηρεσιών και προσπαθεί συνεχώς να καλύψει οποιεσδήποτε απαιτήσεις των πελατών μας.

   

  Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των δαπανών πρώτων υλών, επιλέγοντας εισαγόμενο υψηλό - σωλήνας ποιοτικού ανοξείδωτου και πιάτο ανοξείδωτου ως σωλήνα παρεκτροπής του αισθητήρα, επιλέγοντας τις εγκαταστάσεις κοινοπραξίας για την παραγωγή της υψηλής ποιότητας στέγασης αισθητήρων ψεκασμού χρωμάτων για να την εγγυηθούμε όμορφη και duarable.

   

  Έχουμε ένα σύνολο του τρέχων εσωτερικός πιό προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής πίεσης και θερμοκρασίας - ρυθμός 7000 της Γερμανίας υψηλός διακριβωτής πίεσης ακρίβειας Ruska 7250xi, διακριβωτής πίεσης ΤΡΗΜΑΤΩΔΏΝ ΣΚΩΛΉΚΩΝ της Αμερικής και προγραμματίσημη θερμοκρασία και ρυθμιστής υγρασίας κατά συνέπεια για να εξασφαλίσουν καλή ποιότητα των προϊόντων μας.

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

 • OEM / ODM

  Με μια πλήρη ομάδα της έρευνας και της ανάπτυξης, της προηγμένης διαχείρισης παραγωγής και των συνεχών τεχνικών καινοτομιών, WNK είναι σε θέση να προσφέρει τις διάφορες συσκευές αποστολής σημάτων πίεσης, επιπέδων και θερμοκρασίας. 

   

  WNK έχει τώρα τους πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. 

   

  Ο cOem, ο ODM και η προσαρμογή είναι διαθέσιμοι από WNK. 

   

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  WNK έχει ένα ειδικευμένο DPT Ε&Α, συνεχώς που ερευνά και που αναπτύσσει την υψηλότερη ακρίβεια, πιό αξιόπιστη όργανο μέτρησης συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αποστολής σημάτων πίεσης, επιπέδων και θερμοκρασίας. Και WNK έχει αναπτύξει τον κινεζικό πρώτο κεραμικό χωρητικό αισθητήρα πίεσης με την υψηλή ακρίβεια 0.2%FS και της ευρείας προσαρμοστικότητας θερμοκρασίας.

   

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-551-65369667

Φαξ: 86-551-65369655

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)